Dans

19:17 Posted In , Edit This 4 Comments »

Se misca pe ritmurile tristetii in acordurile durerii…notele muzicii ei devin lacrimi negre. Toata simfonia intunericului canta doar pentru ea. Acordul dulce si suav al viorii sublineaza o imensa duritate pentru ea. Fiecare atingere a arcusului reprezenta o izbire a ei de ziduri reci si tacute.
Intuneric. Si o scurta pauza. Trupul ei se odihneste. Acei violonisti invizibili o cunosc. E o mica artista. Dar azi, azi o controleaza. Simfonia continua.Tipa in liniste. Durere. Vroia o pauza.Si inca una. Simfonia insa are altceva pregatit pentru ea. Muzica o controleaza. Ii alearga prin minte. Ii fura tot ce are. Si o paraseste. Ravasita, dar inca in puteri, continua dansul pe scena parasita. Balerinii o chinuie. Figurile lor mate o inspaimanta. Fuge parca parasita de sufletul ei. Puterile ei sunt limitate. A fost foarte puternica…pana cand….a cazut. Un ultim scancet de durere si o rasuflare. Si un reflector aprins in intuneric…


----------------------------------------------------------------------------------


Un nou capitol. Dar de aceasta data, partenerul e speranta, fericirea. El e reflectorul. El e speranta, el e fericirea, nebunia, iubirea. El e Totul. Danseaza impreuna, de data aceasta pe scena vietii. Mereu impreuna, totul impreuna. Zilele parca zboara, noptile plutesc linistite. Noaptea e momentul Ei. Alearga printre stele, se ascunde dupa luna, si deseneaza cerul pentru ziua de maine. Dar in fiecare zi de maine, soarele ascunde acel imens “Te iubesc”.
Il scrie in fiecare noapte dintr-o singura linie, care uneste toate stelele. Universul ii apartine, iar El e centrul Lumii. Lumea Ei. Lumea lor.In mainile lui sta Totul. Impreuna. Unul.

4 inimi colorate:

Riru Adriella spunea...

Asa cum ne-am obisnuit, in fiecare postare iasa la iveala romantica JuJu. xD.
Foarte draguta postarea, iar legatura dintre text si imagine e incredibil de sugestiva. Cuvantul in acord cu imaginea. E sublim. Imaginea dezvaluie ceea ce exprimi tu in cuvinte. Foarte frumos...


Imi place si ideea. El, Partenerul, vazut ca singura Ei speranta. Singura Ei salvare. Iubirea vazuta ca principiu cosmogonic care ordoneaza lumea.

Deosebit! :)
:*

julie spunea...

Draga si scumpa mea prietena,
El e Totul.
Iar aici, alaturi de iubirea Lor, El e principiul cosmogonic. Datorita Lui, planeta se invarte intr-un sens cunoscut doar Lor.

>:D<
:*

denisia spunea...

Adevărata iubire face soarele să răsară, florile să înflorească, universul să cânte...

Maria spunea...

ce imagine frumoasa:x. dansul e cel mai frumos mod de a conunica unu cu celalalt.