Liber?

12:29 Edit This 7 Comments »

Prima statie. Autobuz. Eu. Astept. ora 14.03.

Autobuzul se face asteptat. Vantul imi deranjeaza parul, iar frigul imi inroseste obrajii.

ora 14.10. Autobuzul soseste,toti calatorii pararesc mijlocul de transport. Incepe un nou tur de oras. Si incepe cu mine. Ii arat soferului abonamentul si pornesc cu viteza spre un scaun cu doua locuri. Aleg locul de la geam. Celalalt loc e liber. Oare pentru cine? Cine imi va fi partener in calatoria aceasta in jungla orasului?!

ora 14.15. Soferul calca pedala. Autobuzul comunist se misca in ritm de blues. Asta sa fie ultima problema. De la locul meu pot observa agitatia orasului in miezul zilei. Dar inca astept un partener de calatorie.

ora 14.20. Autobuzul ajunge la urmatoarea statie, unde... apari tu.Cum ai intrat ti-ai atintit privirea spre mine. Ochii tai gingasi nu-si puteau lua privirea de pe mine, iar eu ... eu te priveam si imi doream sa ma intrebi .... si visam cu ochii deschisi. Nu mai eram atenta la detalii, si m-ai trezit cu intrebarea pe care o asteptam "Locul acesta este liber?" . Buimacita iti raspund. Si te asezi.

ora 14. 30. Incerci sa ma faci sa vorbesc. Sa ma destainui. Imi citeai tristetea pe chip. Si am vorbit. Iti povesteam despre inima mea franta, si tu imi povesteai despre amintirile care te faceau sa regreti. Povesteam de parca ne cunosteam de o viata. Asta am simtit langa tine.

ora 14.45. Timpul zbura. Si statiile la fel. Le-am si uitat numarul. Dar stiu sigur ca am trecut de statia la care trebuia sa cobor initial. Pentru ca ai aparut tu.

ora 14.50. Amandoi coboram la aceeasi statie. Ma ti strans de mana. Si citim indicatorul statiei "Statia sufletului tau".

De fiecare data cand merg cu autobuzul, realizez acelasi ciclu infinit.

7 inimi colorate:

Anonim spunea...

superb:*

julie spunea...

multumesc. >:D<

Cosinus spunea...

Hmmm... ma faci sa-mi cumpar o palarie... ca sa am ce ridica in fata ta!...

admin spunea...

scz intarziere numa ce am ajuns acasa am un mesaj foarte important si suna cam asa

La multi ani!!!

1 decembrie

trecut de cateva minute :(

Andrei Răduţu spunea...

Wow...cat de frumos si artistic:)...felciitari si speram sa coboare cine merita in statia sufletului tau:)...ne mai auzim/citim:)

Pavel spunea...

Sa inteleg ca a meritat asteptarea in staie :)

julie spunea...

dap. a meritat. si va merita mereu.