the E.N.D.

18:09 Posted In , , Edit This 5 Comments »
si s-a mai terminat unul. cu bune, cu rele..cu profi comunisti si profi intelegatori. s-a dovedit inca o data "prietenia" mea cu matematica(mda, inca am o problema cu asta, dar o sa o rezolv, promit!) si anumiti indivizi, care cica se numesc profesori. am sa uit micile incidente care s-au petrecut de-a lungul anului scolar. sau macar incerc.

si nu, nu sufar de filosofii "puriciene" . (de la cineva citire). pur si simplu pun accentul pe anumite lucruri care chiar conteaza. cel putin pentru mine.
si bineinteles dupa 9 luni in care mi-am strofocat neuronii cu matematica si informatica vine si momentul de rasfat. mi-am facut o lista cu cel putin 30 de romane pe care vreau sa le citesc in aceasta vara. tot in aceasta vacanta ma voi apuca serios de chimia organica. incet, dar sigur, o pricep eu si pe aia. :) . de asemenea, voi avea suficient timp sa-mi planific expozitia de bijuterii pe care o voi avea la toamna. [am sustinerea profesoarei de chimie care-mi adora cerceii. ]


in timpul care imi ramane am sa fac ce stiu mai bine.
zambesc, visez, iubesc.

nu pot incheia postarea fara a preciza de evenimentele care s-au petrecut zilele acestea. ii felicit pe cei mai buni prieteni ai mei,proaspeti abolventi {Adriella si Alex} pentru cei mai minunati ani din viata lor. v-am spus toate urarile posibile [si pe cele imposibile] dar sa stiti ca nu va iert daca nu mai veniti pe acasa. mai avem o vara. o vara in care gasca va fi..completa. iar apoi...ne vom risipi...pe rand...plecam, zburam. [deja ma apuca nostalgia].

siiii, la final, nelipsitele poze. :)




ps. Energy Never Dies. :)


5 inimi colorate:

Riru Adriella spunea...

DA! o vara plina. plina cu soare, zambete, iesiri, chefuri. plina cu noi toti. impreuna. pentru ca numai impreuna avem stabilitate. pentru ca e ultina data cand vom putea fi toti la un loc. ultima vara.


Si da. o sa vb cu profu sa-mi amane examenu (sau sesiunea) ca eu tre sa vin s-o vad pe "a lu Jianu ficiora" in roba! :X
Avand in verere ultimele mele patzanii, nu va fi prea greu :))

Multumesc amiga. pt tot :*

julie spunea...

atat am vrut!!!
:x

:*:*

daninho spunea...

ce fain de tine, altii mai au de tras... la vreo 3 examene :))

julie spunea...

succes iti doresc. :D

Dave spunea...

o vara sanatoasa! ;;)