Stinge lumina!

15:37 Posted In , , Edit This 2 Comments »

Schimbarile climatice se intampla pe tot globul. 

Toata lumea stinge lumina pentru o ora este declaratia prin care România se alatura pentru a doua oara campaniei globale Earth Hour, pentru a transmite lumii un mesaj despre nevoia de actiune impotriva schimbarilor climatice.

Anul acesta, stingem din nou lumina alaturi de alte peste 90 de tari participante, pentru a arata lumii intregi cat de multe putem face împreuna, la initiativa WWF, organizatia care coordoneazã de 4 ani campania globala. O initiativa devenita astazi cea mai mare manifestare de mediu din toate timpurile si salutata si de aceasta data de Ogilvy care a dezvoltat camania de comunicare pentru doi ani la rand.

Bucurestiul se va numara, ca si anul trecut, printre capitalele lumii care vor stinge luminile in semn de sustinere a cauzei Earth Hour. Pentru 27 martie, institutii si cladiri emblematice, monumente si companii partenere si sustinatoare ale evenimentului vor stinge lumina pentru o ora, de la 20.30, alaturandu-se astfel celebrarilor simbolice la nivel mondial si invitand oamenii din toata tara sa repete gestul, în casele lor.

Celelalte 22 de orase care au confirmat participarea la Earth Hour 2010 si in care se vor organiza manifestari similare celor din întreaga lume sunt: Aiud, Alba Iulia, Alexandria, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Buftea, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Giurgiu,Miercurea Ciuc, Mizil, Piatra Neamt, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Timisoara.


mai multe detalii aici si aici

Mediasul nu e pe lista, si nici un ma mir. Eu voi stinge lumina. Tu ce faci ? 




2 inimi colorate:

Anonim spunea...

Super. De fiecare data am stins lumina :) Chiar devenise un obicei la mine in oras. Asa ca, toata lumea ar trebui sa se opreasca din hi5 si mess pentru 1 minut :D

Anonim spunea...

Nu am vrut sa spun eu ca Mediasul nu este pe lista. :)
Ma gandeam la o seara de folk la lumina lumanarilor in oras.
Ar merge oare?