Sa aberam pe o tema data 1

20:41 Posted In Edit This 13 Comments »

Prima tema este data chiar de initiatorul jocului Geocer : "Sa presupunem ca pe data de 5 ianuarie 2010 Primaria orasului in care locuiti anunta falimentul firmei locale de termoficare si iminenta inchidere a caldurii si apei calde. Cum scrieti pe blog despre acest eveniment?"

Si acum sa incepem.

Ca o mica paranteza inainte sa incep vreau sa va spun ca  liceul la  care invat  are datorii imense la gaz. Si din aceasta cauza nu avem nici caldura, cu atat mai putin apa calda. Deci pot spune ca traiesc, oarecum, situatia. Si acum sa revin la tema data.

Daca mi s-ar inchide caldura si apa calda si acasa, cred ca as fi furioasa. Foarte furioasa. Mi-as exprima toti nervii prin blog, si poate si printr-o declaratie subtila  pentru cei de la gaz."Mda, deci "eu" te platesc, si tu ma lasi in toiul iernii fara caldura si apa calda. Ce dragut din partea ta. iti multumesc cu o tona de ironie.Am sa inghet in propria mea casa. Sa iti fie rusine. Apropooo. cine imi va plati injectiile pe care voi fi nevoita sa le suport peste maxim o saptamana din cauza aprinderii la plamani,pentru ca stii, sunt o fiinta, nu un robot, si am organe, ca si tine. sau tu nu ai?? Si eu chiar tin la plamanii mei!! Deci, pune mana si faca cheta in coltul strazii, sa-mi redai caldura. Hai..hai!! Asa.  Iar daca tu nu o sa faci cheta, eu nici atat. Vom avea nevoie de calorifere electrice, ca traim in secolul 21. sau si mai si, de o casa "inteligenta". banuiesc ca stii ce'i aia. stii tu..casa aia smechera, care are resursele proprii. stii tu. ca doar nu vrei sa ne punem in mijlocul sufrageriei la foc de tabara, ca in evul mediu(ma rog, ei nu aveau sufragerie). sau chiiiar. hai sa facem foc de tabara. jucam si mima . ca e la moda. dar imi dai caldura inapoi. Si...cu calorifere creste si factura la curent . Pe aia cine o mai plateste?! Ha!? .  "

As fi revoltata, pe ei..pe toti. Adica eu fac voluntariat la primarie si ei imi inchid caldura?! O mare importanta are si felul in care primesc "minunabila" veste. Daca ma plimb agale prin primarie, ca un copil al ei, si vine X si Y..."daaah am ramas fara caldura... " cred ca nu voi fi prea atrasa de subiect. Dar daca cumva ma anunta cineva dupa ora de matematica, ora in care sa zicem ca iau o nota "mareee", va fi groaznic.

Oare e cazul sa-mi pregatesc cojocul?!

PS. Clasa 12 info nu are caldura nici cand e gaz la noi in liceu. asa ca...fi'ti fericiti. ei iarna asta fac greva  . go on babes!!!! yeaaaa.

 
Acest articol este scris in cadrul concursului "Sa aberam pe o tema data". In afara de mine, in cursul zilei de azi vor abera pe aceasta tema si ceilalti participanti si anume Canguru,Cell61, Compadvice, Daurel, Florin, Gamalia, Geocer, Giulia Szavo, Incertitudini, Iulia, Leo, Little Red, Nakudo, Orianda, Rappa_ru, Simion Cristian

13 inimi colorate:

Geocer spunea...

Se pare ca desi tema s-a vrut a fi una aberanta, e foarte aproape de realitatea romaneasca. Mi-ar fi placut sa nu fie chiar asa !

cell61 spunea...

E cazul să-ţi pregăteşti cojocul, da :)
În rest, zi-le, Julie, enervează-te pe ei, nu-i lăsa să-şi facă de cap!

giulia spunea...

pentru Julie de la Giulia.

esti pregatita sa iei viata în piept si sa te lupti pentru drepturile tale.

eu sunt mult mai blànda si rabdatoare, poate de asta înca mai suport orice.

EmaPirciu spunea...

Foarte interesanta experienta... Eu mi-aduc aminte ca in liceu incalzirea se facea cu sobe, asa ca avea caldura din belsug iarna.

Orry spunea...

imi place ca sti sa-ti susti punctul de vedere! Bravo!!
Din pacate, realitatea noastra nu e asa de departe de aberatiile de mai sus, desi noi inca visam ....

nakudo spunea...

misto viziune..tare de tot..nu apucasem sa citesc inca...sant fana ta..a lui little red si geocer pentru postarea de azi

julie spunea...

meultumesc tuturor. >:D<

compadvice spunea...

Bun venit la emisiunea,,Trist dar adevarat,,Organizatorul George Cernatescu inspiranduse din povestiri adevarate:))V-am dat solutia la mine pe blog,in video care nu aparuse din motive tehnice de dimineata.Dar am corectat problema:)Julie ,pe ei draga!Noi te sustinem!

Simion Cristian spunea...

ha ha ha! minunabil articolu'!

compadvice spunea...

Ca de obicei,realitatea bate aberatia:)

Andrei Răduţu spunea...

Foarte tare:))...caterincos articoletzul..bravo;))

Anonim spunea...

Perhaps tons of You often would like to mind a real tv register on telly of Your pc. I was maddening to find a virtuous website that allows it .

Can You plug me something ?

Thanks.
[url=http://isport24.com/pl/dzisiaj.html]mecze na zywo[/url]

Anonim spunea...

Thanks for another excellent post. Keep rocking.