Clasa a X-a.

15:38 Posted In , , , Edit This 10 Comments »

Matematica- Informatica, Scoala Nationala de Gaz, Medias. 14 septembrie 2009.  Ne simtim bine la inceput de an. Nu mai suntem boboci. Gata. Suntem veterani acum in liceu. Colegi vechi, colegi noi, si colegi care s-au transferat. Dirigu'. El e la fel... Orarul. cat s epoate de lejer, cel putin in prima saptamana. Ne astepta profu' de mate..acelasi prof de mate. Si o noua profesoara de info. Sa speram ca va fi bine. Mi-a fost dor de liceu, de colegi, de profesoara de romana. De trezitul la 5.45. De tot. de azi toate sunt la fel. 

10 inimi colorate:

Cosinus spunea...

Te invidiez pentru toate, mai putin aia cu 5:45. In rest... savureaza fiecare minutel!

julie spunea...

multumesc, am sa tin cont de sfat.:D

Andrei Răduţu spunea...

Ce coincidenta...si eu tot la 5:45 ma trezesc...doar peisajul e un pic schimbat...Colegiul National "Nicolae Iorga" din Valenii de Munte, clasa a XII-a A, real, mate-info...cat despre orar, vom afla maine...succes la scoala:)

Şcoala Gimnazială ,,Carmen Sylva" spunea...

Mult succes in noul an scolar. Ce n-as da sa mai fiu la liceu! Cosminus are dreptate: ,,savureaza fiecare minutel"; este cea mai frumoasa perioada a vietii.

Ciprian D. spunea...

[...]Au trecut atatia ani – de la prima zi de scoala!
Prin urmare, pentru a participa la concurs trebuie sa narati pe tema „PRIMA ZI DE SCOALA”
Premiul, fireste ca exista si premiu! Premiul este la alegere, intre:….[...]

http://gigelitatea.blogspot.com/2009/09/concurs-prima-zi-de-scoala.html

yoyo spunea...

multe susţine tineretul, mai ales blogerii din Mediaş şi totuşi mă întreb, când se organizează acţiuni de ecologizare, de ce nu participaţi şi voi? :)
ei uite de-asta e mare lauda pe net, şi e păcat că verdele online e mai verde decât cel al lumii în care trăim. interesant blog, felicitări ;)

julie spunea...

@ yoyo. consilul din Medias a fost infiintat in iunie. si crede-ma ca am participat la ecologizari. eu personal colegii mei...nu stiu. si sincer, am vazut ffff putini blogeri medieseni.:D

Geocer spunea...

Mult succes la invatatura. Sa ai parte numai de note mari.

julie spunea...

multumesc.:*

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!