buuun.

15:46 Posted In Edit This 9 Comments »

an scolar inceput cu succccesss. succes?! uhm... cat de mare e succesul? w.e. bobocii sunt minunabili[stiu ca nu exista cuvantul in dictionar dar e un sinonim de la superb mirobolant etc. ]. atat de inocenti se plimba pe coridoarele Sng'ului. Iar urmasii mei de la info se indrepta asa speriati spre laboratorul de info. de parca eu am fost mai buna la vremea mea. neeee. si eu mergeam speriata pe acolo. si nici acum nu merg cu drag sau altceva. nu e ceea ce-mi place. dar de asta imi zdrobesc creierii. asa cum faceam putin inainte cu tema la mate. radicali de ordinul n, calcule. nesemnificativ. 

astept ora de romana.  :x 

9 inimi colorate:

Tivadar Emanuel spunea...

Esti la mate-info si-ti place romana????

Tivadar Emanuel spunea...

Bafta in noul an scolar!

Leo spunea...

Succes !
Parc-a fost ieri si pentru mine. Tot ora de romana o asteptam si eu. :))

julie spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
julie spunea...

da, sunt la mi si-mi place romana. :D cel mai muuult.

julie spunea...

multumesc Leo.

Andrei Răduţu spunea...

Stiu cum e cu asa-zisa teama...o aveam si eu in urma cu oleaca de timp;))...cat despre momentul prezent...nu stiu dac as putea spune ca astept cu mare placere vreo ora...hai sa zicem o istorie, un pic de mate si poate(voi afla peste putin timp)...o filozofie:D

nekta spunea...

boboceii sunt în fapt oglinda ta şi a celorlalţi mai mari :)
drăguţ articol.

Anonim spunea...

mda...interesant..."cat de inocent se plimba bobocii pe coridoare...", e dar gandul zboara zboara(...mmmm prospaturi...)cat de bine ma simteam eu cand eram boboc sa fiu baga in seama de cei mai mari...(in cazul meu cele mai mari)...as putea spune ca exista o mica filozofie si un pic de obsesie referitor la cei care nu stiu inca, cum se "mananca" liceul...important e sa gaseasca niste persoane potrivite care sa-i "invete"