vecina de la parter.

15:39 Posted In , , , , Edit This 8 Comments »
"Iubirea mea platonica"  am citat-o pe prietena mea cea mai buna. Asa e vecina mea de la parter. Nu stiu ce are cu mine, dar daca intr-o postare anterioara povesteam despre cat de zgariata mi-e retina, acum prezint dureri de urechi. de ce?! pentru ca iubirea mea cu caine pechinez [Bruno il cheama, si a avut coada muscata. cainele meu a zis sa ma razbune acum catva timp] asculta hituri manelistice, dimineata la 10. Cand spre surprinderea unora. EU DORM! ma mai bucur si eu de vacanta cat mai am...ca dupaia trezirea la 6 daca nu mai devreme. asa ca am scuze destule.:D si se miorlaie aia, in ultimu' hal."oooooooooooooooooo viata mea" In gandu' meu.."bag $%&@" scuzati-mi expresia.:P Asa e in fiecare dimineata. Oare ar trebui sa o iau la intrebari?!

8 inimi colorate:

Leo spunea...

Eu zic sa ripostezi cu hard rock ! :D

julie spunea...

nimic nu o impresioneaza. :))

Cosinus spunea...

Iti imprumut vreo 2x1000W? S-ar putea sa fie convingatori ;;)

julie spunea...

s-ar putea.:))

raudemusca spunea...

la intrebari? poate la suturi! oricum, esti calma si

raudemusca spunea...

la intrebari? poate la suturi! desi inclin sa cred ca metoda "cosinus" e cea mai buna. 2x1000w cu boxele cu fata in jos pe podea. cred ca si daca ii pui manele tot mizerabil o sa se simta!

julie spunea...

:))))

Andrei Răduţu spunea...

Atata timp cat sunteti la bloc mi se pare logic sa va respectati spatiul si linistea...se mai gasesc si din astia...tara...sistemul...nasol...imi pare rau, stiu cum e cu trezitul tarziu in vacanta, precum si cu trezitul devreme in timpul scolii...din fericire pentru mine, eu stau la casa:)...succes cu vecina cea manelista:D...o sa ai nevoie:D