Prieteni falsi.

21:26 Posted In , , Edit This 11 Comments »

Mda. Nu credeam vreodata ca o sa am parte de asa ceva. Ma consider genul de om care stie destul de bine oamenii.  intotdeauna mi-a ales cu grija anturajul, si in 90% din cazuri am avut de castigat. Dar cum ramane cu cele 10 procente?? Am dat gres. A fost vina mea? Sau nu?

Cum e posibil ca un om care pretinde ca te cunoaste mai mult decat oricine altcineva, sa te lase balta? Sau dupa un timp, nici sa te mai salute? oameni cu doua fete ce sunteti! mi-am dat seama ca nu sunt demni nici macar de ura mea. deci nu va urasc! Nu meritati nici macar sa va pomenesc numele. pentru ca nu are rost. nu va fac publicitate. dar daca din intamplare dati p'aci, sa va simtiti. macar nu va mai holbati ca nici obsedati pe strada la mine, daca vi greu sa deschideti gura.  v-am ajutat, v-am respectat, am avut incredere. [shit.] dar gata!! 

ps. cum am zis intr-un articol anterior, nu-s rea. asa-s eu. xD.

 urmeaza si un post despre cei 90%. :D.neaparat.

11 inimi colorate:

inocentul spunea...

Te lasa balta atunci cand nu te astepti. Asta e ... trecem peste. :)

julie spunea...

myeah.:)

Şcoala Gimnazială ,,Carmen Sylva" spunea...

Uneori suntem dezamagiti de catre oamenii de langa noi. Si mie mi s-a intamplat. Iata un exemplu: lucrez in invatamant; toti parintii cu respect, ca ... le invat de bine odraslele. Dupa ce am terminat prima generatie de elevi si acestia au absolvit clasa a IV-a, cei mai multi sunt respectuosi si in ziua de astazi, desi au trecut vreo 6 ani de atunci. Altii, putini ce-i drept, aproape ca steapta sa ii salut eu (elevi sau parintii acestora). Pe mine ma doare lucrul acesta pentru ca eu i-am iubit pe toti, dar ei gandesc, probabil, ca nu mai au nevoie de mine ... Asa sunt unii oameni.

julie spunea...

Traind intr-o familie cu foarte multi profesori, eu imi respect dascalii, chiar daca uneori nu-mi place omul care sta la catedra.

Anonim spunea...

ceea ce ar trebui toti sa tina cont e ca in viata permanent te lovesti de probleme...pierzi un prieten castigi zece...lasa trecutul acolo, in spate...iti vei aminti peste ani si vei rade...
recomandarea mea(mai multe chiar):
1. carpe diem(pe romaneste viata e ca si paru de pe c.r: scurta si plina de rahat)
2. nu exista nu se poate, doar nu vrei!

julie spunea...

daca nu te-as cunoaste....

Leo spunea...

Bun. Am intalnit si eu astfel de oameni in trecerea mea prin lume. De la un moment dat, m-am imunizat : ceea ce-ti doresc si tie ! :D

julie spunea...

multumesc.:D

Anne spunea...

Din pacate in viata vom da de multe persoane de acest gen, ceea ce trebuie sa faci este sa nu lasi sa te "atinga", vezi-ţi de drum...ignorand pe cat poti acest comportament

Andrei Răduţu spunea...

Daca au facut acest lucru inseamna ca nu iti sunt prueteni adevarati, ci doar aparenti...cei adevarati nu te vor lasa niciodata la rau, te vor sustine mereu si vor fi alaturi de tine cand ai probleme...conteaza foarte mult sa ai asemenea prieteni...iti urez sa ajungi sa ii cunosti si sa ii tii langa tine, pentru ca sunt foarte rari:)

Anonim spunea...

Uneori si eu ma gandesc cum de unii care s-au pretins prieteni o foarte lunga perioada de timp clacheaza rau de tot.Nu am inteles fenomenul asta.