dedicatie.

15:10 Posted In Edit This 8 Comments »

Ma zgarie retina. Deci ma mir cat de ... pot fi unele.  "hi5 addicted" bun. Am inteles. Altceva mai bun nu ai de facut decat sa-ti afisezi formele pe care le ai/nu le ai pe net. si pe hi5. si la 15/16 ani. chiar acum am dat peste o tipa de genu asta. deci din 17 "poze" in 16 era in sutien si chiloti. penibil fato!. taie-ti venele.  plus ca nici macar arta nu e ceea ce faci tu. macar daca te-ai asorta. sa zicem.... poate faci reclama la latul D&G {denisa si guta, doar nu va gandeati la altceva}  sau ceasul ala de "firma" al tau. si cand ma gandesc ca mai sunt si alte multe altele ca ea.groaznic. mi-e mila de retina mea. Recunosc, sunt fan Pitzipoanca si ma amuza teribil de tare. fetelor aveti nevoie de niste creier urgent. un sfat.mergeti la abator. sau, puneti mana pe niste reviste de moda, ca sa fiti sigure ca aratati cat de cat bine,nu va sfatuiesc sa puneti mana pe o carte, pentru ca ar fi imposibil. dar totusi, daca vreti sa incercati....ar fi foarte bine.pentru retina mea.

ps. pentru ca-mi iubesc retina si mai am nevoie de ea inca  vreo cateva decenii.

       si nu-mi virusez blogu' cu poze.si nu sunt REA!:D asa-s eu.

       multumesc

8 inimi colorate:

Anonim spunea...

Hihi... Chiar nu esti rea :D

julie spunea...

asa :>

Ioana spunea...

Bietele pitzipoance! Cum sa puna mana pe o carte? Ele nu stiu sa citeasca.

julie spunea...

da' shtyu sa $crye.

lanayba.

Ioana spunea...

NU cred ca stiu regulile de ortografie si punctuatie. Dar la ce le trebuie? Se dezbraca si fara sa cunoasca regulile gramaticale.

julie spunea...

chiar asa. nu le ajuta cu nimic.

aventoro spunea...

ai un premiu la mine pe blog - te-am premiat cu BLOGUL DE AUR

Andrei Răduţu spunea...

Foarte tare:)) si corect...aici sunt de acord cu tine...am si eu cateva posturi facute mai demulticel cand m-au apucat nervii rau cu specimenele din Romania...din nou, daca ai placerea, iti las linkurile aici:
http://trytothinknothingelsematters.blogspot.com/2009/07/voi-sunteti-urmasii-romei.html
http://trytothinknothingelsematters.blogspot.com/2009/04/cineva-sa-ii-opreasca.html