Copiii unor copii.

21:53 Posted In , Edit This 6 Comments »

Ma gandeam azi...
oare cum ar fi daca mama mi-ar zice acum ca ar trebui sa am un/o frate/sora? Acceptabil.
Dar oare cum ar fi daca i-as spune eu mamei mele ca va fi bunica?
Groaznic.


Cunosc cateva "fete" de cu varste cuprinse intre 15-18 ani, care deja sunt mame.
Pe mine ma obsedeaza problemele de genu' asta. Cum e posibil ca un copil sa creasca alt copil? Si cum e posibil ca parintii sa accepte de la fata lor adolescenta un copil. Intr-adevar, cand te vezi deja cu copilu' in brate nu mai ai ce face. Dar oare parintii nu au discutat niicodata cu fetele lor despre metode contraceptive? Paiiii. vi le enumar eu pe toate daca vreti. Nu ca mi le-ar fi zis mama. Dar mi se pare normal sa le stiu, chiar daca nu trebuie sa le folosesc. Si...daca o faci, fa-o fata draga cu cap, ca doar nu vrei sa`ti opresti viata la 16 ani. nu-ti pune parintii sa`ti creasca copilul pe care tu oricum nu ti`l poti creste.

tampenie.

6 inimi colorate:

Ioana spunea...

,,Ma gandeam azi..."spui tu. Acele fete nu au gandit ce au facut cu viata lor...spun eu. Parintii nu le-au explicat la timp ca unele lucruri se fac la timpul lor, iar timpul pentru a face un copil nu este la 15-16 ani. Acum suporta consecinta neglijentei lor, atat fetele, cat si parintii. Dar ce vina au copiii veniti pe lume in astfel de situatii?

julie spunea...

Copii nu au absolut nicio vina. Dar vor fi crescuti in voia sortii, dupa parerea mea.

CORA spunea...

Daca o fata ajunge ca la 16 ani sa aiba copil, clar a devenit femeie cu viata sexuala activa. Si atunci, ea singura a ales sa sa riste...

aventoro spunea...

E cam trist.

Unknown spunea...

exaaaact...ca bine zici. daca ai o gandire in sensul asta, incearca, pe cat posibil, sa imprimi si celorlalte fete atitudinea asta. chiar daca nu te asculta acum, isi vor da seama la un moment dat...si in felul asta vei salva vieti..fa asta, si Dumnezeu va avea grija ca ale tale cuvinte sa le intre in cap tuturor fetelor care nu au grija de ele.
bravo>:D<

Andrei Răduţu spunea...

Aoleo...imi vine sa ma duc pe Marte, vorba unui prieten...am citit azi o chestie de am zis ca pic de pe scaun:D...o sa pun aici linkul ca sa vezi si tu unde poate duce prostia fetelor care "vin tare din urma"...degeneratiile urmatoare...e din ce in ce mai greu sa le reindrumam pe drumul cel bun pe care au deviat de multa vreme...gata cu filozofatul...uite aici minunatia(daca ai chef, bineinteles:D) http://laurentiu.elenaworld.net/2009/08/sexul-si-limba-romana-18/